CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 28, 2013

Pasti's Sports Day

Memandangkan raid syazwan anak sulung kami..
dan memandangkan ni adalah sekolah pertama syazwan...
jadinya..ni lah 1st time kami menghadirkan diri ke sports day sekolah anak..
--------->  very excited..
 xsabar nak tengok ari sukan syazwan...almaklumlah 1st time..
nnt klu da berkali-kali tengok agak-agak excited lagi tak??

syazwan jer malas..bangun-bangun pagi terus menangis xnak gi sekolah..katanya penat
 (maybe penat sbb 3hari berturut-turut berlatih sukan kot..kesian anak mama...)
terpaksalah pujuk cakap lepas sukan kalau raid menang, mama beli otomen...
dan..dan...sihat..terus mandi..terus pakai baju nk g sekolah..makan pon dah xsempat

 -------------------------------------------------------------------------------------------------
Tarikh : 28.04.2013
Lokasi : Padang Bola Fasa II (rasanya kot..haha)
Sekolah : Pasti Little Ikhwan



sebelum acara bermula...cikgu-cikgu akan pastikan murid-murid dilengkapi dgn alat-alat mekap mengikut kumpulan rumah masing-masing...
budak-budak sume mcm xde perasaan jer bila cikgu dok mekap diorang..yang nmpak over excited cikgu2nya...nak pastikan kumpulan memasing menang...lumrah la kan..


raid syazwan...before & after mekap sebelum upacara perbarisan....simple jer..

acara : fighting komander ala-ala askar

video


 game nih raid dapat no.3...ikutkan boleh dapat no.1 (nak jugak anak dia no.1)
yg ni sbb ada 2 orang team raid nak tak nak jer buat..geram plk mama nengok time tu
hrmmm...maybe diorg penat kot...always positive kan..haha

acara : Sidai gula-gula..dapat no.2
(semua nama game main tibai jer..dah xigt apa nama dia)

video



tetamu yang hadir : opah..atuk..acu..pakSu..makLang..pakLang..damia..& nuha..
..TQ for coming..

  kami anak beranak..

.tetamu yang lain dah balik rumah bila game raid dah habis..
tinggal lah kami anak beranak tunggu sampai acara habis...

sebenarnya papa yang excited...sbb nak tunggu.........
utk bergambar dengan ........

.....tadaaaaaa......

kenal tak sapa mereka nih??